onsdag den 12. juni 2013

Moussaka med kartofler



Moussaka med kartfoler - 2 portioner








250 g hakket oksekød
Skræl kartoflerne, skær dem 
1 pillet løg
i skiver og tør dem. Varm olien i en
1 spsk olie
pande og steg kartoflerne i 10 min.
1 ds flåede tomater
Læg kartoflerne i bunden af et 
salt  
oliesmurt ovnfast fad. 
peber  




1 dl hk persille
Hak løgene og steg dem sammen med kødet.
350 g kartofler
Tilsæt tomater, persille, salt og peber 
1 spsk smør
og lad det simre i 10 min. Læg kødet
2 spsk mel  
oven på kartoflerne.

lidt revet muskatnød




2.5 dl mælk
Varm smøret i en lille gryde.
50 revet ost  
Tilsæt mel og lav en melbolle. Tilsæt 



mælk og musktnød.




Hæld mornaysaucen over kødet, og drys



herefter med revet ost.










Stil fadet i en forvaret ovn på 200 grader



i ca. 40 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar